Love-Heart-Smile








Sweet niblett :'*
Saturday, 1 September 2012 | 9/01/2012 01:20:00 am | 0 comments

Assalamualaikum, hi 
  
Today i'm going to story about what i've been see. Tadi aku log in facebukk then tengok-2 ade 3 inbox. First sekali inbox dari member aku. Wahh, hancusss hati aku :( Third inbox dri member aku jugak. Sebab semalam aku tanye dye pasal number exam. Inbox yg second tu. Tesenyum aku. Dari crushh aku beb. fiwittttt. Bebunge hati aku , bunga mawar, tulips, kemboja, bunge plastik, bunge kertas semua ade *tiboghh. 

Isnin masyukk tuition balekk. Honestly aku malushh pluspluss weyy. Taktawu kenape and i dont want to talk about that. Nanti PRS ade buat lawatan kat melake. Wahhhh :* Tak sabor lerr. Nanti dapat tidow dengan kawan-2. aww shuke shuke :'D dalam kepala aku dah pikir dah bende yg paling penting nak bawakk. Hahha . Tapi lawatan tu aku suke tapi lagi lame. Isnin ni ? Adohhh. Malass weyy nak jumpe budak-2 tuition. Tengok takdir je lahh nanti :(

Takpayah cite bende sedihh kat sini. Hanye mampu tersenyum je even dalam hati hamprakk. Kite cite pasal bende happy je. Crushh aku tanye result exam weyhh, sumpah terharu sebab dye still inbox aku. Hari khamis dye buat presentation. Bestt. Tapi honestly aku menghayati lha lagu tu even tak sampai 100 peratus. Sebab aku tekejut dye keluar dari backstage.  So, tetibe aku sampai nak nangess. Hahha :'D Then dye inbox aku, aku pon rase macem tak pecaye weyy. Tak tawu kenape weyy, bile aku suke someone, then ade someting yg buat aku sedihh pasal someone tu, conferm crushh aku ade. BerSyukur giler weyy. Hahha. tak nak cite banyak-2 sebab nanti nanges aku cite pasal dye *TerharuWeyhh
K lahh, stop kat sini. Babye *LambaiTangan*




/