Love-Heart-Smile








September
Sunday, 16 September 2012 | 9/16/2012 07:01:00 am | 0 comments

Assalamualaikum, Hi ♥



Actually post yg sebelum niy tu hanye salah paham. I salah. September ♥ Exam gerak gempur dah pergi. Tapi lepas gerak gempur, macam-2 jadi weyy. Aku tak tawu nak cakap macem mana and aku tak tahu nape aku sedih sangat. Tak dapat cerite sebab niyy masalah peribadi. Maybe aku perlukan masa je then aku perlu sabar. Aku just perlukan kekuatan yg datang dari Allah SWT je. Cuma dye yang tahu.


Thats why orang cakap jangan terlampau happy. Hari tu aku happy. Tegelak-2 dengan BestFriends aku. Then macem ni lha jadi. Tak larat nak bangun balik. Oh sadness, tolong pergi jauh dari aku. Please. Ya Allah, hanya kau yg paham aku. Tolong makbulkan doa aku. Aku mohon sangat-2.

Klahh, Bubye. Tak tawu nak tulis apa lagi. Nak pergi rehat japp. Bubye.




/