Love-Heart-Smile








Selamat Hari Raya :3
Friday, 24 August 2012 | 8/24/2012 09:06:00 am | 0 comments

Assalamualaikum, Hi. 
Selamat hari raya semua. May you all be happy dengan orang yang korang sayang :) Weyy, serius happy kott dapat meet member-2 aku time raya keempat. Setelah terperap kebosanan, dapat jugak enjoy-2 ngan dorang. Banyak kali aku gelak-2 dengan dorang. Tak dapat forget bila kite kene kejar dgn angsa omeyy tu kan ? Hahha.
Balek-2 je rumah, aku penat tapi tidur lambat jugak sebab tension giler picture raya semua hilang. Yang ade pun tinggal lima atau enam je. Masa tu memang dah nak nangess aku then aku tekan-2 je kat lappy ni sampai aku dapat solution. Syukur lha dapat balek semua gambar tu. 
Ohh my crushh, aku asyek cite pasal dye je kat blog niyy. Tak tahu nape aku ni sewel. Padahal tahun depan macam lah boleh jumpe dye lagi. Tapi ape pun aku always berharap supaya dapat meet dye tahun depan and tahun-2 seterusnye. Aminn. May Allah bless You my dear. 

Korang, its funny rite when someone say you arrogant but they still say hi to you. Hahha. Sumpah aku tak kesah apa dye cakap kat aku. Janji hidup aku tak kan penah nak anggap kau kawan. Sumpah aku tak suka orang asyek pegunakan aku untuk orang laen weyy. Then, kau story kat org lain itu ini tapi story kat aku laen pulak ? Kalau kau mesej aku lagi, jangan kau harap aku akan reply k ? and aku harap kau jangan pernah lagi mesej aku. Please giler-2.

Klahh, stop kat sini. Assalamualaikum.




/