Love-Heart-Smile








Twenty seven july one nine nine seven
Saturday, 21 July 2012 | 7/21/2012 07:42:00 am | 0 comments

Assalamualaikum. Hayy . 
Syukur Alhamdulillah aku dapat menjalani 1 Ramadan. Harap esok-esok punss macam tu. Trial pmr semakin tiba. Ohmyy, kenapa aku ni tak sedar-sedar masa tinggal sekejap? Aku counting the dayss sampai 27 july. The best date ever. BirthDay aku. lagi enam hari aku akan jadi seorang gadis yang berumur 15 tahun. My wish only one, hope all my dreams come true. Julai, aku nak semua happy-happy. Bencinya bila time-time nak happy ada pulakk sedehh.

Wahai NurShahzleen, aku tahu kau akan stalker blog ini. Kat sini aku nak memberitahu mu bahawa azam anda sudah hancusss. Aiyoyo kawan, tebeliak aku baca mesej muka buku. Bila aku text Haja, Haja pulak berkate  '' Nak pengsan aku baca mesej kau ''  [tapi actually tak pengsan-pengsan punss :'D]  Hahha, kami tertanye-tanye  ''syaitan apakah yang telah menghasut mu di bulan Ramadan ?
^-^Y  ''   Itu semua hanya Alinn je yang tahu.  :3

Dulu i thought my life better without tuition tapi apa aku penah rasekan semua salah. Sekarang aku betul-betul nak tuition balek. I need to focus in science. Dalam class kadang-kadang aku paham apa cekgu ajar. Tapi kadang-kadang je. Aku try untuk focus 100 peratus dalam class science. Tapi aku asyik melayang je. Susahnya lah hidup untuk capai dreamss yang tingginya macam nak sampai ke bintang.

Ohh Julai, please please please be awesome this year. If ada kesedihan, abaikan je. Be strong baby. I know i cant do it :'D  





/