Love-Heart-Smile








Tomorow ♥ Welcome fifiteen ♥
Thursday, 26 July 2012 | 7/26/2012 07:21:00 am | 0 comments

Hye, Assalamualaikum :D

Esokk :') Birthday aku. Rase macam tak bess birthday tahun ni :'(  But i dont care sangat. Maybe ada someone kat luar sana lagi teruk hidup dye. So thanks Ya Allah for all you give to me. For a good health, for the good life, for the best family, for the best friendss and all that i've get today :)

Tak bolehh bla membe aku masa darjah enam wish aku semalam padahal birthday tak sampai lagi. Bhahaha, tegelak aku dengan dye tuhh. Seriess tak sangke dye still ingat birthDay aku. Thankss kawan lama sebab jadi org first wish *even time tu belum birthday aku*. I wishh this year is the best year. I want to get 8'A in PMR and pindah another sch. Then, sempena dengan umur baru, aku nak jadi someone yg lebeh baik dari sebelum niyy, someone yg lebeh tabah dari sebelum niyy, someone yg rajin belajar. Insya-Allah :)

Walaweyy, trial dah nak datang. Suckkk !! Hope hope hope dapat capai target. Insya-Allah. Lepas trial aku nak sedut oxygen puas puas. Sekarunk ni tengah sesak nafas, Series tetekan dengan exam. Tapi entah kenapa tak berubah-ubah perangai aku. Ohmyy, aku perlukan kesedaran yg mendalam untuk berubah. Okeyy arr, Nak cabut dulu. Salam Ramadan untuk semua. Wish Allah will bless my life. Kbye.


p/s : Hope bila crush aku online, dye approve friend request aku. Tapi aku tak banyak berharap sangat. Nanti kecewa :\




/