Love-Heart-Smile








I we he she them ♥
Saturday, 14 July 2012 | 7/14/2012 08:36:00 am | 0 comments

Assalamualaikum. Haii :D
Hari ni baru aku update blog pasal activiti aku kan kan ? Yelah, seabab  hari ni ada hari usahawan. Tu pasal aku update. Kalau tak memey aktiviti aku  "makan homework tv music tidur" . Takkan aku nak update cenggitu je hari hari en. So hari ni, bukak mata kamu-kamu besar-besar then cucuk mata korang. Hahha. Kjoke.  Before korang baca lebehh-ii, pause kan dulu music blog aku then sila tekan play lagu ni.
 
Oke, tadi masa tengah makan angin kat sekolah , aku nampak budak F'a tu. Ohmyy, melting aku. Dia ada buka gerai. Gerai apotah. Tak amek tahu. Tapi entah kenapa aku suka gila tengok dia. Bagi aku dia org paling perfect aku pernah jumpa. Tapi tadi aku stalk muka buku dia. Patah seribu aku. Dia couple dari tahun lepas kut. Huwaaa. Tepaksa aku undur diri and cari crush baru lah nampaknya. Takkan nak kacau relay orang lain kan ? Haishhh, aku minat dia dari tahun lepas. Love at the first sigh tu. Tapi nampak nya story aku dan dia cukup sampai di sini saja. Sedeyhhhh  :{  Oke. Stop kat sini je lha. Bubye.




/