Love-Heart-Smile








Happy happy happy birthDay to me :)
Friday, 27 July 2012 | 7/27/2012 03:38:00 am | 0 comments

Hayy, Assalamualikum :)
Today, tepat jam 12.06 tengah hari, aku dah masuk fifteen. Yeayy. Umur meningkat, tapi tinggi tak meningkat. APTB. Okeyy, tahun ni birthDay dalam ketakutan sebab PMR dah nak datang. Eh silap, trial PMR actually. Weyy, pehal aku ni takde kesedaran lagi niyy ?

And orang yang pertama wish is my best friend mase kecik kecik dulu. Syukur Alhamdulillah dye ingat :D. Then yg kedua wish is my best friend , Sis mvtenss 2. Mase dye wish pukul 12.00 malam. I dah nyenyak tidur yunk, thats why tak reply text. Hehhe. Eh eh, tadi aku dapat hadiah birthDay yang orang tak dapat bagi kat aku. Allah je yang dapat bagi. Hadiah hari ni, aku nampak CRUSH aku mase balekk. Awww, angau pluss gatal aku. 


Ok. Bubye.
I hope everythingss gonna be okayy mase trial PMR. Amin. Oh my Allah, please bless my life :)




/