Love-Heart-Smile








HACKS.
Saturday, 28 July 2012 | 7/28/2012 08:34:00 am | 0 comments

Hye, Assalamualaikum.
#tekan gambar untuk pembesaran.

Hari niyy, Hari paling bahagia + bemakne bagi aku. Ya Allah, tenkiu for everythingss, You know what, crush aku approve friends request aku. Seriess, aku bangge, then malam-2 kul 10.21 dye hanta IM kat aku. See picture atas tu ? itu IM dye hanta. Tak tipu niyy. Dye kate, 'Happy belated bufday'. Time tu kau tawu aku buat ape, aku tinggal nyawa-2 ikan je, tenganga, tesengihh aku. Dye ucap good luck untuk trial. Aww, terime kaseh awak. Ingat nak guna awak saya dekat awak tapi saya takut. Even tak dapat awak, tapi kite selalu doa awak. Kita selalu ingat awak. Kita selalu pandang awak sebab kite selalu harap awak saya punye. Tapi tak baik kan saye buat harapan macam tu sedang kan awak tu org laen punye. Kfine. Pesal tetibe nak hujan niyhh ?

K jujur, dye org paling sempurne, aku selalu impikan saat macam niyy, aku selalu tunggu dye tegur aku. Aku harap kite selalu macem niyy, harap sangat-2. Waktu dye IM aku, mengeletar aku nak balas, weyy, aku harap kau selalu tegur aku sebab sememang nye aku ni jenis pemalu nak mula tegur org :( . Kite selalu dengar cerite awak ni sombong and panas baran but bagi kite, awak ni peramah, still lagi boleh buat mengarut-2. Sumpah bahagia IM dengan awak. Awak, kite suke awak dalam diam. Tak berani nak bagi tawu sebab mungkin awak tengah happy dngn si dia even relay korang jauh. 

Tapi rase tak pecaye kau hanta chat. Takut aku kalau-2 yg bukak tu adek angkat kau ke. Tuhan, tolong aku. Mintak-2 lha aku betul-2 IM dengan CRUSH aku. Entah kenape aku kecoh sngat dngan dye. Sory awak, saya cume teruja je. Jangan marah k ? K, aku pun dah tak tahu aku merapu ape time-time nak exam niyy, tadi dye wish aku then dye kate 'taon ny pmr kn ?trial pun da dekat ,,sooo ... gudluck ea '.

Weyy, sumpah terharu doww kau cakap cam tu. Allah je yg tahu apa aku rase. 
Aku rase aku memang angau. and aku tak tawu kenape, bila ade kau, aku mengeletar, malu and tak dapat kawal perangai. bila ada kau aku macam hilang kawalan. Hope sangat hari macem ni akan jadi lagi . Insya-Allah. Klahh, cukup sampai sini. Bubye. 
p/s : May Allah bless your life my crush :)
HACKS : Hanya Aku Cinta Kau Seorang.
I'm so scare i'll love u so much because that much can make me sad so much too.




/