Love-Heart-Smile








Happy mothers day. Nak balek jadi budak 5tahun boleh ?
Monday, 14 May 2012 | 5/14/2012 01:32:00 am | 0 comments

Assalamualaikumm ..
Kimberly Wong
Makk ! I LOVE YOU FOR A THOUSAND YEARS AND MORE . Happy Motherss dayy. 
Hahh kau. tak menyempat nak update bloggiess nii. Internet lambat sampai sakt jiwa dibuatnyaa. Urghhh . Sabar sabar . Parah betol internet ni, sampai nak baca inbox facebook pun tak boleh nak bukak. Sori ea tak balas IM korang. Jangan kate nak bukak inbox. Nak meng-like status pun tak bolehh. Parah betol lha. Nak kate tak bayar bill , tak logik . Baru je bayar . Okeyss awak-awak, minggu ni tak payah cakap betape sebuk nya aku. #Sebuk-sebukTetapUpdate. Minggu ni exam lha. dah lha exam, nak bace buku pulak tak menyempat sebab ade je yang kenduri. Then tuition pulak uhh. Hushhhh. Penat. Kalau ade doraemon dah lame aku nak undur mase umur 6 tahun. Takde lha busy sangat tapi ti lha, apa pun hidup mesti maju walau payah sedikit. Okeyy beb. Nak citer tu je lha. Saje kemas kini  blogss. Kbye . Peace be upon you =]




/