Love-Heart-Smile








Falling to you?
Friday, 18 May 2012 | 5/18/2012 10:26:00 am | 0 comments

Assalamualikum ! Hayy.
Okeyy, dye comel. Hehhe. Kadang-2 aku memang suke usha dye kat tuition class. Tapi kadang-2 lha. Bukan selalu. Tapi baru-2 ni, ain kate budak tu suke kat aku. Hahh? OMG. Dye pun selalu usha aku ker? Yadoi. Takkan lha aku kantoi penah usha dye. Bikin malu je. Takpe-2, buat-2 lupa je. Tapi kalau ye pun kau suke aku, aku ucap mintak maaf. Aku takkan terime sape-2 pun dalam hidup aku. Aku mungkin kate dye comel, tapi tak bermakne aku suka dye. Even aku cair dengan ayat-2 dye, tapi aku cube buat dont know je. Aku tawu, tu semua sementare je. Ala, nanti-2 aku dapat juga lupa ayat dye and nanti-2 jugak dye conferm dapat lupe aku punye lha. Jangan tungu aku, aku takkan balas pun. k, cakap pasal exam, mak hai , soalan sejarah paling terbaeek lha. Hampir semua aku tibaii. Takpe lha tak dapat score dalam mid-term exam niyy. Insya-Allah aku dapat score dalam PMR. Klha. Bubye. Peace (Y)




/