Love-Heart-Smile








MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)
Friday, 6 April 2012 | 4/06/2012 12:42:00 am | 2 comments

jom join mini giveaway. boleh pilih hadiah. tak percaya jom terjah
Okeyy . Join GA niyhh .
Question 'Why i'm limited edition?" . Sebab saya suka buat hal tersendiri daripada buat apa yg org laen tengah buat and  i think i cuma akan jadi budak gile-2 bile dengan org terdekat je bukan nye orang yang tak kenal.One more, saya cuma satu-2nya buadak yg bernama Rozana dekat sekolah saya . Hahha . Cuba lha carik dalam majalah sekolah SMK Abdul Jalil . Conferm tak jumpa 3 nama Rozana dalam majalah tu. Jangan kate 3, 2 pun tak jumpa sebab nama saya is the one. *halamakkk. 

okeyy. Hadiah ? susah nak pilih. Awesome-2 je semua. Tapi 3  hadiah yg paling buat saya tertarik ialah .
♥ love necklace sponsored by NayZa Collection.
♥ hot slim purse sponsored by Girls' Favourite Shop.
♥ key bracelet sponsored by Fluffy Bunny Haus .

Okeyy . Kalu siapa-2 nak join , click banner kay ? Ada special gift kalau korang join sebelom 9/4 . Simple je syarat. Untuk kak Manja , saya dah follow syarat-2 dia . If ada yg salah , tolong inform erk . Kbhoii.

Opss..ni Link fb Rozana http://www.facebook.com/profile.php?id=100003139001833 . peace (Y)




/