Love-Heart-Smile








School Holiday Start Now . - 9 pm
Friday, 9 March 2012 | 3/09/2012 07:07:00 am | 2 comments



Assalamualaikum ! Hayy awokk-2 sekalian . okeyh , sekarang musim cuti dah start ! oke takde rancngan lagi nak buat ape . cume lenggang je lha cuti niyh . Homework pun stakat paper jeww . tak kesahh . ♥ . okehh . hari niyh , dah dapat dua paper exam . sains dengan geografi . wahh ! TerimeKaseh Ya Allah ! aku dapat dua-2 A . semoge lebih banyak lagi A tuee . dan semoge pencapaian ini kekal selamenye Ya Allah . :) . okehh . happy giler seyhh ! tapi tu lha . ade rase serbe salah dekat dengan member-2 . dorang sedeyh . takut turun kelas sebab sesape yg markah tak memuaskan , kene down dri kelas tuee . Aku tawu dorang memang takut . Aku harap sangat kami tak turun . Miss S dengan Miss A nanges tadi . series ikut sedeyh dengan dorang . Semoge Allah dapat tenang kan hati dorang . Takpe kawan . At least korang dah try . And korang jawab dengan jujor . Bukan  mcm budak laki kelas kite . Markah dorang memang baguss . tapi ape gune markah baguss padahal tipu ? Ape pun takdapat . kite gunekan ilmu pengetahuan sendiri . tapii tengok dorang . dorang gune ilmu orang laen . Kesedihan bukan untuk di ingati , Tapi itu untuk dijadikan pengajaran . okehh . korang jgn sedeh-2 . aku sure kite mesti kekal . okehh . doakan persahabatan kami ye . kbhoii . :)


' Kite bangun same-2 , jatuh punn mesti lah bersame :) ILY ' 




/