Love-Heart-Smile








Random Giveaway by Nabilah Said ♥
Thursday, 1 March 2012 | 3/01/2012 10:21:00 pm | 0 comments



Okeyh ! Assalamualaikum . 
Hoho . Rozana dah join satu G.A niyh ! Harap boleyh menang . Aminnn . Korang nak join ke ? Nahhh ! Click dekad gambar yang bebelon-belon tuu . 
Syarat dyee pun senang je . Just Follow this step ::
1. Buat entry yang bertajuk Random Giveaway by Nabilah Said .
2. Link kan gambar di atas yee . 
3. Follow and Like fanpage yg ini :
4. Tinggalkan link korang sekali je at entry SINI 
5. Korang letak senarai sponsor kat bawah ni dalam entry korang tuww . //korang wajib LIKe sponsor kat bawah niyh taw\\ ;;
iii) Mid Vill
v) Alisa

and tuu je lha syarat nye . kalau korang nak tawu ape yang dorang sponsor , korang pegi dekat | SINI |

OKEYH ? jOm lha join ramai-2 . Bukan nye susah mane pun kan kan ? Ape pun ,Rozana dah follow semua rules niyh ,  korang wish me luck yee . And guud luck jugak untuk korang yg nak join . BUBYE !

Labels:





/