Love-Heart-Smile








Kegeraman di Tengah Malam .
Thursday, 1 March 2012 | 3/01/2012 06:39:00 am | 0 comments




orait . Assalamualaikum . 
ahhhhh !! apesal la aku nampak lagi muke kaw ? series cakap aku benci kaw ! sangat-2 . and aku tak tawu pun sampai bile . may be forever ? betol cakap orang , jangan sayang org sangat , sebab orang yg kite sayang tu la yg akan menjadi org yg paling kite benci . and aku dah pun alami bende-2 niyh . so , aku cakap street and jujur , aku tak nak engad lagi pasal kaw ! malang betol aku sebab kenal kaw ! mangkuk berayun punye perangai . sh*t !! aku tengah nak kumpol keberanian untuk block kaw niyh ! sory .






/