Love-Heart-Smile








Giveaway : Saje-saje nak menang by Ayesha Ramlee
Friday, 30 March 2012 | 3/30/2012 12:58:00 am | 0 comments

Nak joinn ? Terbuka kat semua blogger di Malaysia . And the winner akan ditentukan oleh Random.org . Tag ? Tak payah lha . Cukup sekadar promote sebab nanti ada top referral . Tapi yg paling penting korang kene follow and like penaje . Jangan tipu-2 sebab Ayesha and semua penaja akan check penyertaan korang !

Sekarang mesti semua nak tawu step kan kan ? Dont worry . Tak susah punn lha . 
i . Buat entry bertajuk 'Giveaway : Saja-saja nak menang by Ayesha Ramlee .
ii . Letak banner Giveaway dalam entry korang-ii . 
iii . Masuk semua link penaja dalam entry korang . #Wajib like and follow .
♥ myphilosophicalofarts followlike
♥ Herba Tihara follow
♥ De closette follow follow like
♥ sweetlilcraft collections followlike
♥ fatma fazira follow like like 
Thaiyibah like
♥ Butik Aludra follow like
♥ Ayesha Ramlee folllow
♥ Bubblycravers GiftNsouvenirs follow add facebook
♥ Ezza Malik follow
♥ Ayu Fatarani tweeter (kalau ada) add facebook follow
♥  Naniey Barniey Lurviey follow
♥ Shag Yahaya follow like like
♥ LoveBag LoveBag follow like
♥ ED Blogshop add facebook 
♥ Cik Harty follow
♥ Nurul Farain follow like
♥ Khalila Mohd Ishak follow like
♥ Kittyshawls follow like
♥ Haruno Hana follow 
♥ Kiraly Shoppe follow like
♥ Nur Syahirah Noor Azman follow like
♥ Homemade Choc@ Coklatku8 follow
♥ Dsuefie Collection follow like
♥ Miz Irya Boutique follow like
♥ Joojoo Craft follow
♥ Shalleyanna Yanna  follow like
♥ Handmade By Zliah  follow like
♥ Noorlina Ahmad Mirza follow like like
♥ Nurul Aini follow
iv . Ikut tau syarat-ii kat atas , kalu tak lengkap dikira batal .
v . Korang leave url penyertaan , ID followers and ID FB di komen SINI .
Okeyy , tuu je . Kalau korang rase terlampau banyak nak follow , biasa lha en . Nati-2 korang dapat hadiah dari dorang jugak . Nahh , pegi usya hadiah-2 kat SINI .
Kbhoii !

Labels:





/