Love-Heart-Smile








2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara
Saturday, 17 March 2012 | 3/17/2012 10:39:00 pm | 0 comments

Assalamualaikum
 
Oke , ni Giveaway dari kak Intan Wandalaara . Sape nak join ? Jom ikut step yg sedia ade niyy . 

Syarat Penyertaan ♥ 
♪ Firstly korang kene buat entry yg bertajuk 2nd Butterfly Giveaway By Intan Wandalaara .
♪ Then , masukkan banner atas tuu (alaa , yg ade rame-2 tuu lha yunk) dalam entri korang .
♪ Then , korang follow bog Lily atau masuk kan blog lily dlm bloglist korang untuk update terkini
♪ Like page Lily untuk update terkini .
♪ Sile follow and like fanpage para sponsor .
♥ follow blog |SATU |DUA |TIGA |EMPAT |LIMA |ENAM |TUJUH |LAPAN |
♥ and like SINI SINI SINI
♪ next , tag 3 org rakan blog korang and bagi tawu dorang pasal giveaway niyy . | actually kalau nak tag banyak-2 pun tak pe . biar gempak sikit GA niyy . |
♪ Okeyy , lepas habes je korang tulis pasal GA niyy , korang post kan link entry korang tuu kat coment box INI .
♪ Pemilihan akan diundi oleh Random org . { tapi pemenang utame ialah pilihan hati Lily }
okeyy . ni jee syarat dyee . Apelagi . jom rajen kan diri korang usha blog kak Lily yee and join Giveaway niyy . Hadiah dye korang check it out kat SINI . Okeyy . wish me luck yee . And Good Luck kepade pare peserte yg laen .

Okeyy . orang yg Rozana nak tag ini ialah .... jeng jeng jeng



nadiya | farah | yaya | amal



Labels:





/