Love-Heart-Smile








Tenkiu for everyting U have done :)
Friday, 24 February 2012 | 2/24/2012 01:24:00 am | 4 comments




Perghh ! Gentle aku ckp , kaw memang buat aku saket hati beb ! Kalau lha dari dulu kaw cakap yg kaw dah mula suke kat org laen kan bagoss ! sekarang kaw buat aku saket hati giler-2 weyh ! bazer aer mate nangis pasal kaw sakai ! kaw hanco kan aku dulu weyh ! kaw laki paling banggang penah aku jumpe . And aku terlampau menyesal dapat kenall kaw ! Sekarang kaw dah ade yg punye , best dapat dyee ? puas hati ? tenkiu very-2 much sebab play kan aku . Kaw buat aku nampak syok sendiri dekat mate org laen . Dont worry weyh , aku lansung dah takde hati dekat kaw . SIKIT pon tak . And dekat mate aku , kaw sorang laki yg takde perasaan and suke maen kan perempuan . Tuhan jerr lha yg dapat balas perangai kaw . Laen kali , tolong jangan tegur aku atau senyum dekat aku bloeyh ? Anggap lha semua tuhh dulu cume mimpi . And anggap lha kite lansung tak penah kenal antara satu same laen . Aku menyesal kenal kaw . Tenkiu untuk budax N yg dah bagi tawu semua nye . Tenkiu very-2 much .





/