Love-Heart-Smile








A P T B
Tuesday, 31 January 2012 | 1/31/2012 12:48:00 am | 0 comments

OMG  . Mimpi ape lak aku mlm tadi erk . .tadi en , pagi ni hujan , so aku naek kete g skull . time pukul 1.30 , aku nak hanta moto at skull #first bawak moto kuar# , then , time at jalan , aku nak elak lobang , tapi tetibe terus gedebushh bay . teruz jatuh dari moto . hee , , muke aku dah ciom dah jalan tuh . untung tngn nan kaki aku je luke . muke tk lansung . palingg teruk tangan aku , tapak tngn n siku  kanan  . haha , . pengalaman baru niyh . tadi aku jatuh betol2 depan sorang akak . then dye pun tolong aku . hehe . baek kot akak tuwh , dye kate dye skull at permbun and skunk tengah tunggu result stpm kluar . moge dye bejaye . Ya Allah , plise bless that gurl , she so kind . time dah bangon tadi ade lak budax kolah jalil nampak aku . Allah , sogan aku . and then , kesan aku jatuh , aku tak boleyh gengam tangan ku , so thats mean aku tak boleyh menulis tuk siapkan homework aku , nak makan gune tangan pun tak boleyh and paling bala hari ni , lampu moto pecah  . hee (Y) sory bro . k , akhir kate , 
biar lambat janji body selamat . kbhoi . 






/