Love-Heart-Smile








Free !
Saturday, 7 January 2012 | 1/07/2012 01:48:00 am | 0 comments

yeahy ! ari ni dah free .  just 2 days only , . but it's okey , all for pmr . giler larh  busy nak mamp0s minggu niyh ! kul 7.15 gi skull , pukul 1.00 , yg laen balek rumah aku pulak g dewan tuk jage budax form 1 orientasi . niyh semate-mate untuk dapat kan sijil . hari rabu boleh la kalaw nak balek lambat2 jge budax , niyh , khamis nan jumaat memang kirim salam la nak balek kul 6.40 . untung cekgu prs tak mara2 balek awal . kalaw tak memg teruk la hidup aku , balek 6.40 then tusyen gi kul 7.30 balek kul 10.00 mlm . memg mati la cam tue . dengan homework yg mengunug pulak uh ! kritikal case betol minggu niyh . aku dah dapat tusyen . dekat kcm . perh ! memg best larh ! cekgu2 kat sane ajar memg paham , tapi ade sorang budax dlm kelas tuwh memg bising arh , nak belaja buat la care nak belaja , niyh buat bising je , . gangu concentrate aku je . aduwh ! parah2 ! just waiting ANIS call tmpt tusyen abg dye jew , kalaw b0leyh , nak pindah la dari kcm tuwh ! budax dye bising ! 
kbye !




/