Love-Heart-Smile








Sunday, 25 December 2011 | 12/25/2011 07:07:00 am | 0 comments

hai everyone ,
today nak update blog yg da berabuk niyh , aku nak cite psl sorg boys niyh . series dy MENYAKETKAN HATI ! name fb dye { Mohd Syahmi Uyob } !
series dye ni sewel  . aku tak kenal dye , tak tawu la kalaw dye knal aku . tapi tetibe dye hanta chat at aku . dye tulis [wey muke panau x sedar diri ] . kurang ajar kan ? muke aku takde panau . apehal lak de niyh tetibe je ckp cam tu ? aku kacau hidop kw ke ea ? tak kan ? kalaw kaw ckp ade , mmg kaw tu PEMFITNAH !! ade pape kaw tak puas hati ke ? sile LIST kan sebanyak mungkin . kaw nak aku maki kaw kat wall fb ke ? aku b0leyh je tapi perempuan laen , kene jge adab dye ! dah cukop aku tulis psl kaw at cni , blog aku  niyh rmai member skull aku yg tak tawu , so kire bgos aku luah kan at cini dri kat fb . and ni kali pertame aku maki smbil tulis name org . sebelom niyh aku tak penah nak malu kan org smpai mcm niyh sekali . DAMN ! kbye .

mood : bengang sangat2 .




/