Love-Heart-Smile








L A S T E X A M .
Friday, 4 November 2011 | 11/04/2011 11:59:00 pm | 0 comments

entry sebelum ni p0n exam gak en . tapi ac, hari ni exam tamat . YEAAH ! tapi en , hari niyh entah nape aku badmood sangat2 . Siti dgn Qoyah lak yg mintak maaf , padahal aku tak mara kat d0rang pun .tapi aku mlas nak becakap so aku just diam je time dorang mintak maaf . sorry Siti , sorry Qoyah . hari ni dapat satu paper exam . paper GEO . Aloorhh . sedehy k0t . 50% je ? hissh ! benci benci benci . cam mane nak dapat kuasai Geo eh ? susah nye pelajaran tuh !

keyh , atas sebab exam sudah tamat tarikh , now membe aku sedang fikir kan lagu pula , . ILY Aniz . lagu yg dye reke mmg best .  nak tawu lagu ape? just wait entry akan dtg . aku akan post kan at blog niyh . and hope u all pun suke lagu tuh . kbye .




/