Love-Heart-Smile








dengar kan curhat ku .
Monday, 7 November 2011 | 11/07/2011 05:43:00 am | 0 comments

tawu tak , tah nape aku terlampau tensyen and sensitif . rase nak marah je . keyh , cite aku nak marah ni ofcoz la dari member aku , . harituh kate nak dtg rumah aku c0z nak bincang kod gitar pasal lagu , okeyh  aku bgtahu dkt mak , . tapi last minute dorg kate cancel buat kat rumah aku . buat dkt rumah ain coz nak buat 0ral b.english skli ! ARRRGHH !! tak tawu nape , tapi TENSYEN giler dowh !da la aku kene bawak gitar . aku kan tade beg , so segan la ! pastu dorg kate tak pe lau aku tak bawak . biar aniz yg bwk . so aku nak belaja gune gitar aku mcm man0 ? ad0yai !! geram nye . hisshh !! now , aku tpakse tungu ayh aku blk malam tuk bagitawu , dorg ni bkn nak g taw awal2 . polaks sial !!


p/s : terase ? ni la luahan aku !




/