Love-Heart-Smile








Cuti Sekolah Hampir Tibe .
Friday, 11 November 2011 | 11/11/2011 06:27:00 pm | 0 comments

 Bismillahirrahmannirrahim .
 sch00l holiday , then tahun dpn msk form pagi . #dontnoboleybuatketak#  huhhh .tahun dpn agk nye hari2 kat sekolah best ke tak ea ? sape2 yg ade cermin ajaib , tolong tanye kan pasal aku ea #hehe# yaww . tahun niyh ade kngan paling best bersame member but kenangan pahit pun bnyk jadi bersame bekas member . haha . dulu aku rapat giler nan dye tapi lame2 aku tawu , dye kutok aku . sedeyh bhai ! tape2 . atas sebab kaw tu penah jadi bestie aku , aku tak kan buat kaw saket hati lagi . dulu , kaw kate nak berubah ? ape yg berubah niyh hah ? kaw makin teruk ade lah . okeyh , nak stop da cite pasal kaw . ape pun kaw jage diri keyh . aku harap kaw dpt berubah. sekarunk aku rindu time form 2 . haha . bekawan nan dorang #mvten# memang bley jadi giler bhai . aku rindu time ponteng kelas sains . ponteng kelas sejarah then lepak kat tangge . then ponteng bacaan Yassin . , lambat dtg perhimpunan sampai kene buat ikrar kat luar dewan  , hahah ! then rindu time bongkarkan rahsia bekas member aku , rindu gaduh dengan edry , and rindu lepak rumah lame pit , rindu time betungkus lumus tuk exam . and banyak lagi . tu la . bile dah jadi , kite tak hargai , sekarang kite da makin jauh dari semua tu, baru nak hargai  , .keyh . minggu depan balik kampung . series takut bhai , nati tade kawan .nak contact pun susah . tapi aku da pinjam novel2 dari member . tu je la jaminan tuk tak bosan . hari khamis ni pulak InsyaAllah gi hangout . kami g MiNeS  maybe . keyh , ngarot2 aku cite skunk . i just hope next year will be the best year . amin ~ keyh out .  :))




/