Love-Heart-Smile








tak suke
Sunday, 28 August 2011 | 8/28/2011 08:31:00 am | 0 comments

oke dear ..
aku nak share ape yg aku ta suke .. korang pun mzti ade yg ta suke jugak en , en ?? nampak beno NIPU nye kalaw korang kate ta de pape yg korang ta suke ..


1.saked kan haty ..
firstly aku memg benci dekat org yg slalu nak buad aku saked haty .. kalaw ta sengaje tape la jugak .. ni SAJE2 .. tu yg buad aku panas uh ..

2.kutok family ..
aku benci plusplus dekat org yg kutok or hine FAMILY aku atau pun BESTIE aku sendiri .. ta caye ?? try buad .. aku akn benci korg plusplus and ta kan ade kemaafan pon ..

3.cetak rompak ..
ha .. ni bukan nye aku ta suke kat CD cetak rompak tu .. tapi aku ta suke org COPY2 or tiru ape aku buad .. ta suke ta suke .. :( .. dari segi ape aq ta suke ?? sume nye .. so jgn TIRU ape aku buad ea .. nati aku saked haty larh sayang .. *walaw pun kdg2 aku suke tiru .. hehe*

4. ulat ..
oke sayang .. aku bence sume jenis ulat .. cakap je la sume ulat .. ulat kecik mcm mane pon aku tetap takod .. jgn kate takot nak sentuh ,, nak pijak tuk bunoh ulat tu pun aku dah GELI .. aku tanak sentoh ulat lansung ..kalaw aku da tekene tu ,, memang aku menjerit kuat2 la ..

5.perli ..
aku ta suke dengan org yg perli org laen .. mcm la da ade everyting .. kalaw ade pon ,, tu just SEMENTARE je ..tak do kekal sampai ke syurge dowh ..

6.terlalau bangge ..
oke ni satu hal .. bab2 org y bangge giler sampai nak menunjok2 tu memg aq pantang cikit ..riak BONAR ..sume nak cite .. sampai org un daa bosan mendengar ..

7.ta tepati janji ..
aku benci bile org tu janji LAEN tapi laen yg JADI .. tah papo tah .. da janji ,, buad jo la ..ni tak .. adoyai ,, apo nk jadi dengan org tuh ..

8.player ..
aku hate damn much dekad BOYS yg buang pompan mcm sampah .. tado hati lansung ko hah ? piker la pasaan org laen jugak ..


oke .. sekian saje ape yg aku ta suke ..

p/s: kalaw terase , harap MAAF kan aku .. bukan niat aku .. ni just luahan  ape yg aku ta suke .. tade kene mengene dengan yg hidup and yg mati ..




/